O nama

VIZIJA: Održivo gospodarimo prirodnim resursima ostvarujući dobrobit društvu u cjelini.

Poštovani partneri,

dobro došli na stranice dioničkog društva IGM ŠLJUNČARA TRSTENIK iz Čiste Mlake koje sa svojom 45-godišnjom tradicijom predstavlja jednog od najznačajnijih proizvođača šljunčanih materijala u zagrebačkoj regiji, pa i šire.

Šljunak i pijesak eksploatiraju se na ovim prostorima od davnina, budući da taj dio lijeve obale rijeke Save obiluje mineralnom sirovinom koja u geološkom smislu pripada pjeskovito-šljunčanom aluvijalnom horizontu nastalom nanosima rijeke.

Naša je misija biti lider u industriji agregata na području zagrebačke regije a temelji se na poslovnoj politici održivog razvoja, društvene odgovornosti i na principima eko-socijalno-tržnog gospodarstva.

Naši proizvodni pogoni nalaze se 15 km udaljeni od Zagreba u općini Rugvica i obuhvaćaju dva eksploataciona polja sa pogonima za oplemenjivanje mineralne sirovine. Pored svih vrsta prirodnog i separiranog šljunka, agregata za beton i asfalt pružamo usluge izvođenja svih vrsta zemljanih radova te regulacije vodotoka plovnim bagerima.

Legalna izvorišta sirovina, preko četri desetljeća iskustva, kontrolirana kakvoća svih proizvoda te odlična prometna povezanost s metropolom i okolicom jamstvo su poslovne pouzdanosti IGM Šljunčare Trstenik d.o.o

Tvrtka je aktivna članica u Gospodarskom interesnom udruženju PROMINS, Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP), Hrvatskom poslovnom savjetu za održivi razvoj (HRPSOR).